Jij de content, wij het ontwerp

De teksten van je advertenties zijn enorm belangrijk. Het segmenteren van je doelgroep ook. En het design? Dat wordt toch vaak een beetje ondergeschoven. Maar nu niet meer! Als jij je richt op de juiste inhoud, maken wij er iets heel moois van.

Image alt

In 3 stappen naar je nieuwe campagne

Het is eenvoudig om te starten met je campagne. Wij houden van effectief en efficient werken zodat je ook snel van start kunt met je campagne. Onze werkwijze is efficient en effectief.

Our awesome features
1
Contact en briefing

Stap 1 is contact opnemen. Dat kan via het contactformulier of telefonisch. Binnen 10 minuten heb je dan toegang tot je eigen portal waar je briefing, teksten en huisstijl-elementen kunt uploaden.

Our awesome features
2
Visuele concept en productie banners

Als je briefing helemaal duidelijk is, starten we dezelfde werkdag nog met het bedenken van het visuele concept voor je campagne. Je kunt hier direct feedback op geven. Na akkoord maken we alle gewenste formaten. Nog niet akkoord? Je hebt 3 revisieronden.

Our awesome features
3
Downloaden voor je campagne

Na volledig akkoord op je banners en ads kun je alle bestanden direct downloaden in je portal. En geen zorgen: we bewaren alles voor je mocht je het ooit aangepast willen hebben.

Our awesome features

Een écht visueel concept

Snel een campagne lanceren met een écht visueel concept? Dat is onze specialiteit. Dus komen we snel met verschillende ideeën en mogelijkheden. Samen bepalen we de juiste richting en binnen 48 uur (of sneller als dat moet) zijn al je banners klaar om in te zetten.

Maatwerk visueel concept

Volledig in je huisstijl of een andere stijl

Betere branding met herkenbaar design

Ervaren designers, tevredenheid gegarandeerd

Bekijk de tarieven en mogelijkheden

Andere wensen? Maatwerk?

Heb je speciale wensen voor je campagne of social posts? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.