Wij zijn Adfresh

Adfresh is opgericht om bedrijven en organisaties te ondersteunen met het ontwerp van professionele banners, display ads en video advertising. Daar zijn we goed in en werken dan ook met veel plezier direct met adverteerders maar ook voor digital agencies. Transparant en goed!

Image alt

Complete dienstverlening. Frisse aanpak.

Er zijn tientallen bedrijfjes die banners of display ads kunnen maken. Helaas gebeurt dat er vaak 'even bij' of het wordt uitbesteed aan derden die vaak niet de vertaalslag kunnen maken van strategie naar visueel concept. De aanpak van Adfresh is anders. Wij geloven dat het visuele concept (en dus het ontwerp) van je banners net zo belangrijk is als het targeten van de doelgroep en het schrijven van de juiste teksten. Hoe wij het doen:

Creatief visueel concept

Je campagne valt of staat met een sterk en opvallend visueel concept. Als jij weet wie je wilt bereiken, dan bedenken we samen met jou een krachtig idee voor je campagne.

Our awesome features
Geanimeerde HTML5-banners

Design en animatie is onze specialiteit. Door de juiste beweging toe te voegen aan je banners kun je slim de aandacht krijgen en vasthouden van je doelgroep.

Our awesome features
Video advertising voor social media feed

Een krachtige banner kunnen wij vertalen naar een opvallende en korte video. Deze video kun je vervolgens gebruiken in de feeds van je social media waardoor je ook op een organische manier profiteert van een professioneel gemaakte campagne.

Our awesome features
Alleen professionals

Adfresh is een label van visueel contentbureau Peppermint Media. Je profiteert daarmee van jarenlange expertise en een doordachte, efficiente werkwijze.

Our awesome features

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of specifieke wensen? Naam dan contact op met Bouke te Pas.

Bouke te Pas
Telefoon: +31 (0)6 - 270 416 39 Mail: bouke@adfresh.nl